1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da bir tarihi bina daha yerle bir oldu
Pazar'da bir tarihi bina daha yerle bir oldu

Pazar'da bir tarihi bina daha yerle bir oldu

Pazar Hükumet Konağı ve otopark projesi kapsamında yıllarca ilçede Jandarma Binası olarak hizmet veren yapı iş makinesiyle yıkıldı...

A+A-

Pazar’da uzun yıllar Jandarma binası olarak hizmet veren ve daha sonra öğretmenevi olarak kullanılan şehir merkezindeki tarihi bina; yeni Hükümet Konağı otopark projesi kapsamında iş makinesiyle yıkıldı.

jandarma1.jpg

Hükümet Konağının uzun zamandır mahkeme süreçlerinin de devreye girmesiyle geciken inşaatı büyük oranda tamamlanırken bu alanda yapılması kararlaştırılan otopark ve dinlenme parkı projesi ise revize edilmişti.

jandarma2.jpg

Hükümet Konağı projesinin uzaması ve maliyetinin yükselmesi, Jandarma binası olan alanda altı 150 araç kapasiteli otopark, üstü dinlenme parkı olarak düşünülen projede değişikliğe gidilmesine neden olmuş; bu alanda sadece alt kısma girilmeden üst kısımda 30-40 araçlık küçük bir park alanı yapılması fikri ortaya atılmıştı.

jandarma3.jpg

Projenin asıl maliyet bedelini oluşturan fora kazıkların daha önce çakıldığı alanda edinilen bilgilere göre eski projenin yeniden hayata geçirilmesi için yeniden bir incelemede bulunulacak.

İŞTE ASIL PROJE [TIKLA]

jandarma4.jpg

jandarma5.jpg

jandarma6.jpg

jandarma7.jpg

İŞTE ASIL PROJE [TIKLA]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum