1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da büyük güreş organizasyonu
Pazar'da büyük güreş organizasyonu

Pazar'da büyük güreş organizasyonu

Pazarlı Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 8’incisi tertiplenen Uluslararası Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası Pazar'da düzenlenecek. Turnuvaya M. Akif Pirim’in yanı sıra güreş camiasının birçok duayeni gelecek

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Rize Pazarlı Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 8’incisi tertiplenen Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası 11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda düzenlenecek.

spor1-009.jpg

Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya ve Salon Amiri Cengiz Seferinoğlu Turnuva hakkında Pazar Kaymakamı Hamza Özbilgi’yi makamında ziyaret ederek hazırlıklarla ilgili detaylı bilgi verdi.

turnuva3-004.jpg

5 ülkeden 100 sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağı turnuvanın açılış töreni 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 15.00’de Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda yapılacak.

spor2-008.jpg

Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde 2 gün sürecek olan Güreş turnuvasına Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim’in yanı sıra güreş camiasının birçok duayeni de Pazar’a gelerek turnuvaya konuk olarak katılacak.

salon4-003.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, tüm sporseverleri turnuvaya davet ederek, "Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ülke davet edildi. Türkiye dahil 6 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rizeli Olimpiyat Şampiyonumuz adına 8’incisi düzenlenecek olan turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı düşüncesindeyim. Rizeli ve Pazarlı tüm güreş tutkunlarını Pazar M. Akif Pirim Spor Salonuna davet ediyoruz" dedi. 

salon6-004.jpg

Şampiyonanın önemine değinen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, "Yıldızlar yaş kategorileri bizim için çok önemli. Bu yaş grubundaki sporcularımızın Uluslararası deneyim kazanmaları açısından turnuva büyük önem taşıyor. Ben burada yapılacak olan karşılaşmaların son derece zevkli ve çekilmeli geçeceğini düşünüyorum. Ayrıca Olimpiyat şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmış ve ülke güreşine büyük hizmetleri dokunmuş Mehmet Akif Prim adına düzenleniyor olması da bu şampiyonayı bizim için daha da önemli kılıyor" şeklinde konuştu.

mehmetakifpirim.jpg

Kendi adına Uluslararası bir turnuva düzenlenmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Pirim ise  "Bu yıl 8'incisi düzenlenen turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Kendi memleketim olan Rize'nin , Pazar'ın dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu tüm katılımcılar görecekler. Buradan güzel anılarla ayrılacaklar" dedi.

salon5-003.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum