1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da buz kazası: 3 yaralı
Pazar'da buz kazası: 3 yaralı

Pazar'da buz kazası: 3 yaralı

Karadeniz Sahil Yolu Pazar Kirazlık Mevkiinde buzlanma sonucu meydana gelen kazada panelvan minibüs takla atıp karşı yola savrulurken, araç içerisindeki 3 kişi yaralandı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
PAZAR53
Pazar’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

kaza01-011.jpg

Karadeniz Sahil Yolu Pazar Kirazlık Mahallesi Çaykur fabrikaları önünde meydana gelen kazada Pazar’dan Ardeşen istikametine gitmekte olan İ.B. yönetimindeki 37 FE 381 plakalı panelvan minibüs, sürücünün buzdan kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yolun karşı şeridine yuvarlandı.

kaza02-010.jpg

Kazada, sürücü İ.B. ile araç içerisindeki A.Ö. ve E.Ö. kaldırıldıkları Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

kaza05-004.jpg

Yetkililer, kar yağışı sonrası buzlanma tehlikesi bulunduğuna dikkat çekerek, sürücüler ve diğer ilgililerin dikkatli olmaları gerektiğini ifade ettiler.

kaza03-007.jpg

video1.png


Pazar'da buz kazası: 3 yaralı paylaşan: pazar53

kaza04-005.jpg

kaza06-002.jpg

kaza07-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum