1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar''da 'Cami, şehir ve medeniyet' konferansı
Pazar''da 'Cami, şehir ve medeniyet' konferansı

Pazar''da 'Cami, şehir ve medeniyet' konferansı

Pazar’da Camiler Haftası kapsamında Pazar Müftülüğü tarafından RTEÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hasan Ayık'ın katılımıyla, 'Cami, şehir ve medeniyet' konferansı düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen ve konuşmacı olarak RTEÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hasan Ayık'ın katıldığı , 'Cami, şehir ve medeniyet' konulu konferansa Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney ve vatandaşların yanı sıra İl Müftü Vekili Ali Çakmak, Hemşin Müftüsü Abdullah Köseoğlu, Ardeşen Müftüsü Mustafa Koç, Fındıklı Müftüsü Şükrü Dügencili, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce ve MHP İlçe Başkanı Zafer Demirçelik de iştirak etti.

knf1.jpg

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney yaptı. Camiler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikleri anlatan Müftü Düzgüney’in ardından Rize İl Müftü Vekili Ali Çakmak da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

konf2_hasanayik.jpg

Program, RTEÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hasan Ayık'ın sunumuyla gerçekleşen, 'Cami, şehir ve medeniyet' konulu konferansla devam etti.

vid1.jpg

konf3_mustafaduzguney.jpg

konf2-009.jpg

konf5-007.jpg

konf4_tilavet.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum