1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 'Çay Diyarından Zeytin Dalına' kermes
Pazar'da 'Çay Diyarından Zeytin Dalına' kermes

Pazar'da 'Çay Diyarından Zeytin Dalına' kermes

Pazar İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği tarafından 'Çay Diyarından Zeytin Dalına' konulu kermes düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar İmam Hatip Ortaokulu tarafından Okul Aile Birliğinin katkılarıyla Afrin’de terörle mücadele eden Mehmetçiğe moral ve destek amacıyla düzenlenen “Çay Diyarından Zeytin Dalına” adlı kermes programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

kermes3-002.jpg

Tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere düzenlenen kermeste; el emeği ürünler, çeşitli yemek ve tatlılar ile öğrencilerin Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amaçlı yapıkları resimler satışa sunuldu. 

kermes02.jpg

Pazar Belediye Binası giriş katındaki salonda düzenlenen programda, okul müdürü Sefer Yazıcı kermesin amaç ve hedefi ile ilgili kısa bir konuşma yaparken, katılımcılara teşekkür etti.

kermes1-002.jpg

Açılışını Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk’ün yaptığı ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Ardeşen Emniyet Müdürü ve Pazar Emniyet Müdür Vekili Bülent Erdoğan, Hava Radar Kıta Komutan Vekili Mustafa Akseki, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, MHP İlçe Başkanı Zafer Demirçelik, daire amirleri ve vatandaşların katılarak katkı sundukları kermes büyük ilgi gördü.

kermes4-002.jpg

galeri.gif

kermes01-001.jpg

galeri.gif

kermessss.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler