1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da çöken yollar ile yapılacak köprülere inceleme
Pazar'da çöken yollar ile yapılacak köprülere inceleme

Pazar'da çöken yollar ile yapılacak köprülere inceleme

Pazar'ın Şendere, Örnek ve Merdivenli köylerinde heyelanlar sonucu ortaya çıkan olumsuz durumlar ve talep edilen köprü ile bağlantı yolları inceleme altına alındı.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, AK Parti ilçe Başkanı Nurettin İnce, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Yasin Karzoğlu, Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İl Özel İdaresi ile DSİ mühendisleri ve köy muhtarlarından oluşan heyetle Şendere ve Örnek köylerinde incelemelerde bulundu.

koy1-002.jpg

Şendere ile Tektaş köyleri arasına yapılması talep edilen köprü ve bağlantı yolu konusunda yerinde değerlendirmeler yapıldıktan sonra Merdivenli – Örnek eski bağlantı yolunda meydana gelen çökmeleri inceleyerek Yol Şube Müdüründen alınacak tedbir önerileri konusunda bilgiler aldı. 

koy2-003.jpg

koy3-002.jpg

koy5-002.jpg

koy4-002.jpg

koy6-001.jpg

koy7-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum