1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da dere taşkın incelemesi
Pazar'da dere taşkın incelemesi

Pazar'da dere taşkın incelemesi

Pazar Cumhuriyet Mahallesi, Tütüncüler Köyü yolu, Taptopi mevkiindeki dere ıslahı çalışmaları kapsamında DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız’ın da katılımıyla incelemede bulunuldu.

A+A-

İncelemeye; Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel meclisi üyeleri Recep Üst, Rasim Çorbacı ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kösoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

taskin2.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, seçim öncesi bu bölgede dere taşkın şikâyetleri nedeniyle yaklaşık 1 kilometrelik mesafede dere taşkın koruma duvarı yapılması yönünde istekler bulunduğunu ifade ederek, “Bugün DSİ Müdürümüz ve yetkili arkadaşlarla burada yapılacak dere taşkın koruma çalışmasıyla ilgili bir ön çalışma yaptık. Yaklaşık 1 kilometrelik mesafede yolun dereye düşük kodda olması nedeniyle zaman zaman taşkınlar yaşandığı ve mağduriyetler yaşandığı yönünde müracaatlar vardı. Burada yapılacak projenin ardından ek bir ödenek çıkarılması konusunda sayın bakanımız Osman Aşkın Bak’dan destek isteyeceğiz. Yine aynı bölgedeki Bakarlar mevkiinde araç trafiğine de hizmet verecek köprü yapılması yönündeki çalışmamızı da gerçekleştireceğiz.” dedi. 

dere1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum