1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Diyanet kitapları kapış kapış gitti
Pazar'da Diyanet kitapları kapış kapış gitti

Pazar'da Diyanet kitapları kapış kapış gitti

Pazar Müftülüğü tarafından düzenlenen 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Pazar meydanında bir dizi etkinlik düzenlendi. Kitap dağıtımında ise izdiham yaşandı!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bir dizi etkinlik düzenlendi. Çaykur tarafından kurulan stanttan vatandaşlara çay ikram edilirken yine Pazar Müftülüğü tarafından Diyanet Yayınları dağıtıldı. Dağıtılan eserlerden almak için vatandaşlar birbirleriyle yarışırken izdiham yaşandı.

ktp2-002.jpg

Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Müftü Mustafa Düzgüney, siyasi parti ve STK başkanları ile vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlik meydanda 2 gün devam edecek.

ktp1-002.jpg

 Diyanet Sen Pazar temsilcisi Cemal Taşçı açılış konuşmasında programla ilgili bilgi verirken Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney de Kutlu Doğum Haftasının amaç ve hedefleri üzerine kısa bir konuşma yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in mesajının Çaykur TIR’ı üzerine kurulan ekrandan izlettirildiği etkinlik, akşam Pazar Belediye Kültür Salonundaki konferansla devam edecek.

galeri.gif

video1.png


Pazar'da Diyanet kitapları kapış kapış gitti paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum