1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da engelliler derneği için ilk adım atıldı
Pazar'da engelliler derneği için ilk adım atıldı

Pazar'da engelliler derneği için ilk adım atıldı

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, engellileri kabul ettiği makamında, engelliler derneği kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

A+A-

Pazar ilçesinde engelliler için bir dernek kurulması ve engellilerin sosyal yaşama katılması için Pazar Şoförler Odası tarafından çalışma başlatıldı.

eng1-004.jpg

Engelli vatandaşlarla makamında bir araya gelen ve kendilerine çiçek veren Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, "Hepimiz engelli adayıyız. Şoförler Odası olarak ilçemizde bulunan engelli kardeşlerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.  Engelli kardeşlerimizin de katılımlarını sağlamak maksadıyla ilçemizde bir engelli derneğinin kurulmasının ilk adımlarını atmış bulunuyoruz. Şoför esnafı olarak engelli kardeşlerimizin araç iniş ve binişlerde yaya geçitlerinde kendilerine daha fazla kolaylık sağlamak maksadıyla düşüncelerini aldık. Oda olarak engelli kardeşlerimizi her ayın 15’inde toplayarak kendilerinden daha çok bilgiler edinerek destek sağlayacağız. Engelli kardeşlerimizin, evlerine hapsedilmiş şekilde kalmasından rahatsızız. Kendilerinin, sokağa inerek oturmalarını sağlayacak güzel bir lokal yaptırılması için öncülükte bulunmak istiyoruz. Pazar halkımızın bu konuda inceliklerini düşünerek onlara yardımcı olmalarını, onların kolundan tutup bir sohbet etmelerini istiyoruz. unutmamalıyız ki bizler de birer engelli adayı durumundayız. Gelin hep birlikte tüm Pazar halkı olarak tüm engelleri ortadan kaldıralım” dedi.

eng3-004.jpg

Başkan Yüksel, engellilerle ilgili çalışmalarına Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da destek verdiğini ifade ederek,  kısa sürede dernek ve lokal çalışmasını tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

eng4-003.jpg

eng2-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum