1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da engelliler unutulmadı
Pazar’da engelliler unutulmadı

Pazar’da engelliler unutulmadı

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve beraberindekiler, Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezini ziyaret ederek hastalara moral verdi.

A+A-

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kütüphane Müdürü İbrahim Öztürk, Pazar İlçesi Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Hür ve Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli; ilçede hizmet vermekte olan Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezini ziyaret ederek hastalarla bir araya geldi, moral verdiler.

engel2-005.jpg

Başkan Basa ve beraberindekiler, engelli vatandaşlarla bir süre sohbet ederken Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi müdürü Metin Ayar ziyarete gelen heyete kurum hakkında bilgi verdi.

eng3-005.jpg

Başkan Basa, çevre il ve ilçelerin de bakım merkezinden hizmet aldığına işaret ederek, herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yaptı. İlçede böylesine önemli bir kurumun varlığından gurur duyduklarını söyleyen Başkan Basa, destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. 

eng4-004.jpg

engel1-005.jpg

eng5-003.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum