1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da engellilere kaymakam morali
Pazar'da engellilere kaymakam morali

Pazar'da engellilere kaymakam morali

Pazar Güzelyalı Mahallesi Dereboyu Mevkiinde faaliyet gösteren Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Kaymakam Coşkun Öztürk, buradaki engelli vatandaşlar ile sohbet etti.

A+A-

Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Kaymakam Coşkun Öztürk, buradaki hizmetleri yerinde denetledi.

eng16.jpg

Beraberinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Çakıroğlu ile incelemelerde bulunan Kaymakam Öztürk, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Ayar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

eng14.jpg

Kurumun hizmetleriyle ilgili olarak talep ve önerileri dinleyen Kaymakam Öztürk, daha sonra engelli vatandaşları odalarında ve dinlenme alanlarında ziyaret ederek sohbet etti.

eng15.jpg

Tüm engellere rağmen; resim, müzik, el işi, satranç gibi çeşitli aktivitelerle sosyal hayattan kopmadan yaşamlarını sürdüren hastaların yaptığı sanat eserlerini dikkatle inceleyen Kaymakam Coşkun Öztürk, üretilen eserlerdeki kalite ve ortaya konan çabanın takdire şayan olduğunu ifade etti.

eng13.jpg

eng12.jpg

eng11.jpg

eng10.jpg

eng9.jpg

eng8-001.jpg

eng7-001.jpg

eng6-003.jpg

eng5-004.jpg

eng4-005.jpg

eng3-006.jpg

eng2-005.jpg

eng1-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum