1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da Engelsizler Derneği ilk kongresini yaptı
Pazar’da Engelsizler Derneği ilk kongresini yaptı

Pazar’da Engelsizler Derneği ilk kongresini yaptı

Pazar’da gönüllü engelliler tarafından bir süre önce kurulan, “Engelsizler Derneği” ilk kongresini yaptı

A+A-

Pazar’da ‘Engelsizler Derneği’ adı altında bir araya gelen engellilerin kurduğu oluşum, ilk kongresini gerçekleştirdi.

eng4-008.jpg

Kurucu başkanlığını Umur Kıymaz’ın yaptığı Pazar Engelsizler Derneği’nin bugünkü ilk kongresinde başkanlığa Serkan Bengli seçildi.

eng3-011.jpg

Pazar Engelsizler Derneği yönetim kurulu; Ramazan Dursun, Meryem Eyüpreisoğlu, Mehmet Demir ve Mustafa Hazır’dan oluşurken denetleme kuruluna da Umur Kıymaz ve Leyla Yüksel seçildi.

eng2-010.jpg

Dernek Genel Sekreteri Hasan Çolak kendilerine destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, “Pazar Engelsizler Derneği olarak genel kurulumuzu hayırlısıyla yaptık. Üyelerimiz ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla dernek başkanımızı çoğunluğu sağlayarak seçtik. Bundan önce bu derneği kurmamızda bize destek veren, kurucu üyelerimize, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Basa’ya, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ve kamuda görev yapan Ömer Kıymaz beye, Nöroloji doktorumuz Tuba Uyar hocamıza ve STK temsilcilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

eng1-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum