1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da eski Cami Derneği başkanlarına vefa
Pazar'da eski Cami Derneği başkanlarına vefa

Pazar'da eski Cami Derneği başkanlarına vefa

Pazar'da merkez ve sahil camilerinin dernek başkanlığı görevlerinde bulunan ve camilerin yapımında emeği geçen 2 eski başkan Rahmi Çakır ile Ömer Zaman plaketle ödüllendirildi.

A+A-

Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney, Pazar Cami Derneği Başkanı Kasım Okumuş ve dernek yönetim kurulu üyeleri; geçmişte merkez ve sahil camilerinin yapımı ile devamında emekleri olan eski başkan Rahmi Çakır ile Ömer Zaman’ı evinde ayrı ayrı ziyaret ederek plaket takdim etti.

omer2-001.jpg

Pazar Cami Derneği Başkanı Kasım Okumuş, her iki eski başkanın önceki dönemlerde önemli hizmetleri olduğunu ve bugün sağlık sorunları ile uğraştıkları için kendilerine bir vefa örneği anlamında plaket vermek istediklerini ifade ederek, “Pazar’ımıza bu güzel camilerin yapılmasına vesile olan eski dernek başkanlarımız sayın Rahmi Çakır ve Ömer Zaman’ı ziyaret edip hizmetlerinden dolayı kendilerine plaket vererek teşekkür ettik. Onların gayretli çalışmaları sayesinde Pazar ilçe merkezinde bu iki güzel camimizde huşu içinde ibadet ediyoruz.” dedi.

rahmi1.jpg

Çakır ve Zaman da ziyaret nedeniyle duygusal anlar yaşayarak, teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum