1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da FETÖ toplantısı: Kimseye taviz yok!
Pazar'da FETÖ toplantısı: Kimseye taviz yok!

Pazar'da FETÖ toplantısı: Kimseye taviz yok!

Pazar'da Kaymakam başkanlığında toplanan ilçe idare şube başkanlarına talimat: " Kalkışma girişiminin herkesçe kınanıp lanetlenmesi gerekmektedir. Bu alçaklığa yandaş olabilecek, sempati duyabilecek hiçbir kamu görevlisine toleransınız olamaz!"

A+A-

Pazar Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Selçuk Aslan başkanlığında ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.

feto3.jpg

Toplantıya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Diyar Can, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Cemalettin Sandıkçı, Mal Müdürü Ertan Kantarcı, Sağlık Grup Başkanı Emre Boz, Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı Yenilmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Habibe Güler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Maksut Bursa, Tapu Müdürü Dursun Basa, Vergi Dairesi Müdürü Ali Güven, Kütüphane Müdürü Abdullah Uzun, İlçe Gençlik Spor Müdürü Handan Sümer, Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı, Orman İşletme Müdür V. Kezban Öztürk, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Hilal Ünal İspir, Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Gökhan Durmuş, SGK Merkez Müdürü Sami Arslan katıldı.

feto4.jpg

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kaymakam Selçuk Aslan 15 Temmuz akşamı yaşanan ve milletin iradesi ile görevde bulunan meşru hükümeti görevden uzaklaştırmaya dönük kalkışma girişiminin tüm millete karşı yapıldığını,  bu hain girişimin başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin dirayetli duruşu, milletin azmi ve kararlığı sayesinde bertaraf edildiğini söyledi.

feto2.jpg

Bu kalkışma girişiminin ardından olağanüstü hal ilan edildiğini ve bu süreçte ilçe idare şube başkanlarının duyarlı olması gerektiğini anlatan Kaymakam Aslan, “İlçe idare şube başkanlarımız, görevlerini daha dikkatli yapmaları konusunda kurum personellerini ikaz edecek. Vatandaşlarımıza yardımcı olunmasını,  hoşgörü ve tebessümün eksik edilmemesini, en ufak bir ihmalin bile ileride daha büyük sorunlara yol açacağından hareketle kamu görevlerini gören memurların bu sorumluluklarının farkında olmaları gerektiğinin bilinmesini istiyoruz. Kalkışma girişiminin herkesçe kınanıp lanetlenmesi gerekmektedir. Bu alçaklığa yandaş olabilecek, sempati duyabilecek hiçbir kamu görevlisine toleransınız olamaz, bizim de toleransımız olmayacaktır” dedi.

feto1.jpg

Toplantının devamında kamu hizmet sunum süreçleri, kurumların ihtiyaç ve sıkıntıları ile koordinasyon gerektiren görevler istişare edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum