1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da futbolcu seçmeleri devam ediyor
Pazar'da futbolcu seçmeleri devam ediyor

Pazar'da futbolcu seçmeleri devam ediyor

Pazar'da futbol altyapısının önemli isimleri Kadem Morgül ile İsmail Payal tarafından ilkokullarda başlatılan futbolcu seçmeleri devam ediyor.

A+A-

Pazar’da birçok yeteneği futbol dünyasına kazandıran altyapı hocaları Kadem Morgül ile İsmail Payal tarafında ilçedeki ilkokullarda futbolun geliştirilmesi, yetenekli gençlerin tespit edilerek ilçe ve Türk futboluna kazandırılması amacıyla düzenlenen mini futbol turnuvalarına devam ediliyor.

veysel2.jpg

Pazar Veysel Vardal İlkokulu’nda, yetenekli gençlerin tespit edilmesi amacıyla düzenlenen mini futbol turnuvasından 12 yetenek çıktı.

veysel3.jpg

Okulun 3 ve 4. sınıflar arasında düzenlenen turnuvada organizasyonu sağlayarak gençleri takibe alan futbol hocaları İsmail Payal ile Kadem Ali Morgül, 12 öğrenciyi, gelecek vadeden başarılı futbolcular olarak belirledi.

veysel.jpg

Çok sayıda sporsever öğrenci ile veli ve öğretmenin izlediği turnuvada mutlu sona 4-D ve 3-D sınıfları ulaştı. Turnuvanın sonunda okul müdürlüğünce 1. olan takım sporcularına madalyaları verildi.

veysel1.jpg

Veysel Vardal İlkokulu Müdürü Hasan Yaylacı ödül töreninde müsabakaları yöneten futbol antrenörleri İsmail Payal ve Kadem Ali Morgül’e teşekkür etti.

Müdür Yaylacı, turnuva boyunca, İsmail Payal ile Kadem Ali Morgül hocaların, 3 ve 4. sınıflardan 12 gelecek vadeden sporcu öğrenciyi seçtiğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum