1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Gaziler Günü dolayısıyla tören
Pazar'da Gaziler Günü dolayısıyla tören

Pazar'da Gaziler Günü dolayısıyla tören

Pazar’da 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen törene Kaymakam Vekili Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Coşkun Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Emniyet Müdürü Başkomiser Ali Ayvaz, siyasi parti ve STK başkanları, muhtarlar, kurum amirleri, gaziler, gazi ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

gazi1-001.jpg

Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve siyasi parti çelenklerinin sunulmasıyla başlayan kutlamalar saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

gazi2.jpg

Tören programı Hava Radar Komutanlığında görevli Hv. Mhb. Astsb. Üstçvş. Ömür Söğüt‘ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Hava Radar Komutanlığında görevli Hv. İstk. Astsb. Üstçvş. Serkan Güvenç tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiirin okunması ile son buldu.

gazi4.jpg

gazi5.jpg

galeri.gif

vid1.jpg


Pazar'da Gaziler Günü dolayısıyla tören paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum