1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Gaziler Günü etkinliğinde temsili gazi bayıldı
Pazar'da Gaziler Günü etkinliğinde temsili gazi bayıldı

Pazar'da Gaziler Günü etkinliğinde temsili gazi bayıldı

Pazar'da 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği için meydandaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı esnasında temsili gazi Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi bir anda yere yığıldı...

A+A-

PAZAR53
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazar’da da bir tören düzenlendi.

gaziler9.jpg

Belediye Meydan Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saat 10.00’da çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başlayan etkinliklerde Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri tarafından oluşturulan temsili gaziler de tören alanındaki yerini aldı.

gaziler7.jpg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da iştirak ettiği törene, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, askeri erkân, STK ve siyasi partilerin başkan ve temsilcileri ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

gaziler8.jpg

TOKİ Okulu Müdürü Mustafa Duran’ın sunumunu yaptığı etkinliklerde ilk olarak Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ile AK Parti ve MHP parti çelenkleri konuldu.

gaziler6.jpg

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması için pozisyon alındı.

gaziler3.jpg

Saygı duruşunun son saniyelerinde Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan temsili gazilerden bir öğrenci, bir anda yere yığıldı.

gaziler1-001.jpg

İstiklal Marşının başladığı anlarda olay meydana gelirken görevliler tarafından bayılan öğrenciye müdahalede bulunuldu.

gaziler2-001.jpg

İlk anda 112 ambulansa haber verilmek istenirken su verilen öğrenci kendine geldi ve dinlenmedi için banka oturtuldu.

gaziler10.jpg

Tören, İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Başçavuş Eriş Akşit’in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam ederken, Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Melih Taşçıoğlu’nun okuduğu şiirle sona erdi. (Kaynak: www.pazar53.com)

galeri.gif

video1.png

gaziler4.jpg

gaziler5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum