1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Gönül Belediyeciliği
Pazar'da Gönül Belediyeciliği

Pazar'da Gönül Belediyeciliği

AK Parti Pazar'da, Başkan Ahmet Basa ve ekibiyle 'Gönül Belediyeciliği' kapsamında esnaf ziyaretlerine başladı...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı ve Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, partililer ve belediye meclisi ile il genel meclisi adaylarının da katılımıyla esnaf ziyaretlerinde bulundu.

ak1-010.jpg

Başkan Basa, AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışını, başından beri sahada uyguladıklarını ve karşılığında halkın teveccühünü kazandıklarını ifade ederek, “Anketlerde halkımız bizleri en üst noktaya taşıdı. Bunun ana merkezinde gönül belediyeciliği vardı.  2 dönemde mahallelerimiz ve kentimizin ana sıkıntılarını çözdük. Görüntüden çok icraata önem verdik. Belediyemizin su, kanalizasyon, yol gibi büyük sorunlarının tamama yakını bitti. Bu dönem artık sosyal belediyecilik ile görsele önem vereceğiz. Yeni sosyal projelerimiz ve yapacağımız görsel dokunuşlarla ilgili çalışmalarımızı halkımızla paylaşacağız.” diye konuştu.

ak10-003.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız da yaptığı açıklamada, “Hükümetimiz Pazar’a büyük yatırımlar yaptı. Bugün devam eden havalimanı ilçemizin işaret fişeği olacak. Sayın Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Pazar ilçemize ayrı bir önem veriyor. İlçemizden bir milletvekili istedik, bakanlık gördük. Bürokraside işlerimizi çok hızlı bir şekilde çözdüğümüz şu dönemde oy oranımızın yükselmesi bizlerin daha kolay hizmet istemesi demektir. Pazar olarak bize düşen Rize genelinde oy oranını en çok artıran ilçe olmaktır. Alacağımız yüksek oy desteği, plan ve projelerimizi sunmamızda bizlere güç katacaktır. Bu anlamda gönül belediyeciliğimizi hizmet belediyeciliğimizle birleştirip yeni bir vizyon ile yola çıktık. İşinin tecrübelisi, toplumda karşılığı olan bir liste hazırladık. İnşallah 31 Mart günü alacağımız destek ile çalışmalarımızı yeni Pazar için yoğunlaştıracağız” dedi.

ak2-009.jpg

ADAY TANITIMI VE RİZE MİTİNGİNE DAVET

Başkan Yıldız Pazarlı vatandaşlara seslenerek, "Perşembe günü saat 13.00'de belediye hizmet binasında aday tanıtım toplantısı yapacağız. Aday tanıtım toplantımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir. Yine 2 Mart 2019 tarihinde saat 13.00'de Rize Demokrasi Meydanında Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingi için çalışmalarımızı tamamladık. Hep birlikte Rize'de olacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

galeri.gif

ak3-009.jpg

ak4-009.jpg

ak5-007.jpg

galeri.gif

ak6-007.jpg

ak7-006.jpg

galeri.gif

ak8-004.jpg

ak9-004.jpg

galeri.gif

ak11-001.jpg

ak12-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
80 Yorum