1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da gündüz çıkan elektrik arızası gece onarıldı
Pazar'da gündüz çıkan elektrik arızası gece onarıldı

Pazar'da gündüz çıkan elektrik arızası gece onarıldı

ÇORUH EDAŞ Pazar İşletme Şefliği, gündüz meydana gelen elektrik arızasını, geçici tedbirle erteleyip, aboneleri mağdur etmemek için gece onararak bir ilke imza attı.

A+A-

Elektrik piyasasında vatandaşın memnuniyeti için azami hassasiyet gösteriliyor.

elektr-001.jpg

Pazar İlçesi Güzelyalı mevkiindeki kabinde meydana gelen arıza nedeniyle Çarşamba günü öğle saatlerinde elektrik kesintisi yaşandı. ÇORUH EDAŞ Pazar İşletme Şefliği arıza ekipleri Pazar ve Hemşin ilçesinin gündüz saatlerinde enerjisiz kalmaması için, tespit ettikleri arızaya geçici müdahale ederek gece saatlerinde onarımı gerçekleştirdi.

elektr2-003.jpg

Yapılan açıklamada, “Pazar Güzelyalı Mahallesinde bulunan kabinde gündüz saatlerinde arıza noktası tespit edilmiş, arıza onarımını esnasında ilçenin tamamının iş saatlerinde enerjisiz kalmaması adına onarım işini geç saatlere kadar gitmesi için geçici müdahale edilmiş; gece saatlerinde ise gündüz tespit edilen arıza onarılıp Pazar ve Hemşin ilçelerimize kesintisiz sürekli enerji arz edilmeye başlanmıştır.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum