1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da her yaş grubu için Kur'an okuma eğitimi başladı
Pazar'da her yaş grubu için Kur'an okuma eğitimi başladı

Pazar'da her yaş grubu için Kur'an okuma eğitimi başladı

Pazar'da vatandaşlardan gelen istek üzerine, müftülük görevlileri tarafından yatsı namazının ardından Kur'an okumayı öğretici kurslar başladı.

A+A-

Pazar Müftülüğü Din Görevlisi Mustafa Bölükbaş, başlatılan Kur’an-ı Kerim öğrenme kursuna her kesimden geniş bir ilgi olduğunu ifade ederek, “Merkez Hatuniye Camiinde yetişkinlere yönelik kursumuz başladı. Kur’an-ı Kerim eğitimi vermekteyiz. Pazar’da olan kardeşlerimizi, Mehmet Kazdal hocamızla birlikte verdiğimiz bu kurslara bekliyoruz." dedi.

kuran5-001.jpg

Bölükbaş, "Kur’an alfabesi ‘elif ba’dan başladık." şeklinde konuşarak, "Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma anlamında tecvitle okumayla ilgili de çalışmalarımız var. Bunun yanında da dini bilgi olarak ilmihal kitaplarından dersler veriyoruz. Onun için tüm Pazarlılar, yaşı ne olursa olsun, abilerimizi, gençlerimizi mutlak surette her pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri, yatsı namazının ardından 18.00-20.00 saatleri arası toplantı salonumuzda verdiğimiz kursa bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

video1.png


Pazar'da her yaş grubu için Kur'an okuma... paylaşan: pazar53

kuran4-001.jpg

kuran3-001.jpg

kuran2-001.jpg

kuran1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum