1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Hz. Peygamber ve güven toplumu konferansı
Pazar'da Hz. Peygamber ve güven toplumu konferansı

Pazar'da Hz. Peygamber ve güven toplumu konferansı

Pazar Müftülüğü 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen 'Hz. Peygamber ve güven toplumu' konulu konferansta konuşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, ilgiyle izlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası kapsamında Pazar Belediye Kültür Salonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı 'Hz. Peygamber ve güven toplumu' konulu konferans düzenlendi.

konf3-008.jpg

Pazar Kaymakamı Cevat Çelik’in de iştirak ettiği konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mealinin okunmasının ardından Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney açılış konuşmasını yaptı.

konf2-008.jpg

Sinevizyon gösterisinin ardından kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

konf4-008.jpg

Ödül töreninin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, kalabalığa hitap etti.

konf5-006.jpg

Etkili konuşmasıyla izleyenlerin ilgisini çeken Öztürk, konuşmasının ardından salondan gelen soruları da cevapladı.

konf1-010.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazar'da Hz. Peygamber ve güven toplumu konferansı paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum