1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kabotaj bayramına renkli kutlama
Pazar'da kabotaj bayramına renkli kutlama

Pazar'da kabotaj bayramına renkli kutlama

Hava muhalefeti nedeniyle bugüne ertelenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 93. yıl dönümü Pazar’da da bir dizi etkinlikle kutlandı. Etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Sabah saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan programda Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı bir konuşma yaptı. 

kab5.jpg

Bakanlık tarafından 2023`e kadar 1 milyon vatandaşa amatör denizcilik kültürünü aşılamak istediklerini belirten Taşçı, “Biz de bu çalışmaya katılmak üzere Pazar Liman Başkanlığı tarafından ilçemizde 2 bin vatandaşımıza belge verdik.” dedi.

kab7.jpg

Daha sonra etkinlikler Kirazlık Balıkçı Barınağında devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Pazar Kaymakam Ayhan Terzi, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Hemşin Kaymakamı Bayram Sağır, Garnizon Komutanı Üsteğmen Coşkun Yaşar Kurteş, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve daire amirleri de katıldı.

kab8.jpg

Renkli görüntülere sahne olan serbest kategoride yüzme, kano ve yağlı direkten bayrak alma yarışmalarından sonra dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verildi. Düzenlenen yarışmaların ardından tekne turu yapılarak deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı.

kab6.jpg

galeri.gif

kab1-001.jpg

kab2-001.jpg

galeri.gif

kab3-001.jpg

kab4-001.jpg

kab12.jpg

galeri.gif

kab11.jpg

kab10.jpg

kab9.jpg

galeri.gif
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum