1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kafa karıştıran seçim anketi!
Pazar'da kafa karıştıran seçim anketi!

Pazar'da kafa karıştıran seçim anketi!

Pazar’daki vatandaşların cep telefonlarına “Siyasal Araştırma” adıyla 8720 numarasından gelen anket mesajının gerçek mi yoksa para tuzağı mı olduğu sorusu kafaları karıştırdı!

A+A-

Gelen mesaja verilen cevap sonrası ücretsiz denilmesine rağmen ücret alındığı ve bu yolla para kazanıldığı iddia edildi.

Çeşitli kaynakların 8720 numarasından gelen mesajların hiçbir parti ile ilgisi olmadığı, şirketlerin para tuzağı olduğu iddiası akıllara “dolandırıcılık mı yapılıyor?” sorusunu getirdi.

Mesajın sonundaki B001 kodun ise özel bir iletişim ve telekomünikasyon şirketine ait olduğu iddia ediliyor.

Pazar’daki tüm cep telefonlarına gönderilen mesaj şöyle: PAZAR İlçe Belediye Başkanını başarılı buluyor musunuz? BU MESAJI SAAT 21:00’A KADAR ÜCRETSİZ CEVAPLAYARAK ANKETE KATILABİLİRSİNİZ. SİYASAL ARAŞTIRMA B001”

Bu arada aynı mesajların son dönemlerde Türkiye'nin değişik yerlerindeki telefon kullanıcılarına, bölgeleriyle ilgili seçim anketi şeklinde gönderildiği ve aynı kafa karışıklıklarına sebebiyet verdiği de belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum