1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kahreden kaza: 1 ölü
Pazar'da kahreden kaza: 1 ölü

Pazar'da kahreden kaza: 1 ölü

Pazar ilçesi Balıkçı köyünde yolcu minibüsüne binmek için yolu karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına araç çarptı. Hasta eşini ziyaret için Rize'ye gitmek isteyen 5 çocuk annesi, olay yerinde hayatını kaybetti.

A+A-

Rize’nin Pazar İlçesi Balıkçı Köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre yolcu minibüsüne binmek için Karadeniz Sahil Yolundan karşıya geçmeye çalışan 64 yaşındaki Müzeyyen Oğuz’a Pazar’dan Rize istikametine seyir halindeki Rize İl Özel İdaresine ait F. A. idaresindeki 53 AAG 943 plakalı araç çarptı.
 
Kazada yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

kaza1-123.jpg

Vatandaşlar, Merdivenli Köyü mevkiindeki tali yolun uzun zamandır heyelan nedeniyle kapalı olmasından dolayı yolcu minibüslerinin Karadeniz Sahil Yolunu kullandığını ve bunun kazalara sebebiyet verdiğini söyleyerek tepki gösterdiler.

melyat2-002-002.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, bu güzergâhta sıkıntılı durumu görüp zamanında gerekli uyarıları yaptıklarını ancak yolun açılması için yapılacak çalışmalarda çok geç kalındığını söyledi. 
 
Yüksel, son yaşanan trafik kazasının herkesi üzdüğünü ve başka kazalara sebebiyet verilmemesi için çalışmaların devam ettiği bu yolun ivedilikle bitirilmesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum