1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kalkan balığı bereketi
Pazar'da kalkan balığı bereketi

Pazar'da kalkan balığı bereketi

Rize Pazar'da sıkıntılı geçen balık sezonunda tezgahlar kalkan balığı ile şenlendi.

A+A-

PAZAR53
Balıkçılar sıkıntılı geçen sezonda Kalkan Balığı ile moral buldu. 150 TL'den satılan kalkan balıklarının fiyatı, tezgâhlar şenlenince 50 TL'ye kadar geriledi.

kalkan3-001.jpg

Balıkçı tezgahları, kalkan balığı ile bereketlendi. Hamsinin beklentileri karşılamadığı sezonda balıkçılar zaman zaman mezgit, istavrit ve palamut ile teselli bulurken, kalkan balığı da umut oldu.

kalkan1-001.jpg

Pazar Zaman Balıkçılıkta bugün tezgahlar kalkan balığı ile şenlenirken, yarı fiyatına satışlar gerçekleşti. İstanbul piyasasında 150 TL’ye kadar alıcı bulan kalkan balığı Rize’de tezgahta 50 TL’yi gördü.

kalkan-002.jpg

Balıkçılar ağa takılan kalkan balıklarının sıkıntılı geçen sezonda teselli olduğunu ifade ederken, bu sezon balık istihsalinde yaşanan düşüşün bilinçsiz avcılıktan kaynaklandığını ifade ettiler.  

video1.png


Pazar'da kalkan balığı bereketi paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum