1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kamu malına hain saldırı!
Pazar'da kamu malına hain saldırı!

Pazar'da kamu malına hain saldırı!

Pazar Kocaköprü mevkiinde İETT'nin desteği ile yapılan minibüs durağının camları kırıldı. Şoförler Odası olaya büyük tepki göstererek vatandaşlara seslendi:

A+A-

Konuyla ilgili Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel yaptığı açıklamada, "Vatandaşımızın yoğun isteği üzerine İstanbul belediyesi tarafından 1 Tanesinin maliyetinin 8 bin dolar olan bu modern durağı pazarımıza ve bu bölgemize kazandırılması için defalarca İstanbul’a gidip geldik ve sonunda da Pazar’a kazandırdık. Ama ne yazık ki şimdi gelinen nokta bu." diyerek tepki gösterdi.

kamu6.jpg

"Şu anda bu durakta uğranan zarar 8 bin Türk lirasıdır." diyen Başkan Yüksel, "Bu durağın buraya konulmasında hamile ablalarımızın ve kardeşlerimizin, yaşlılarımızın ve öğrenci kardeşlerimizin hakkı var! Bu işi yapanlar, bu kardeşlerimizin hakkına girdi. Pazarımıza kazandırılan bu modern durağın şuan örneği sadece İstanbul İETT otobüslerinde var. Çoğu ilde ve ilçede örneği olmayan bu durağı pazarımıza kaybettiren bu kendini bilmezleri vatandaşımızın bu duraktan yararlanmasını istemeyen kendini bilmezler tüm pazarın hakkına girdiniz, haram olsun. Durağımıza yapılan bu saldırı tüm Pazar halkına verilen hizmete ve Pazar halkına yapmıştır. Bunu yapan kendini bilmezleri bulmak için şu an karakol ekiplerimiz tüm hızı ile çalışıyor. Eğer gören duyan vatandaşlarımız var ise emniyet ekiplerine bildirmeleri rica olunur.” dedi.

kamu5.jpg

kamu4.jpg

kamu3.jpg

kamu2.jpg

kamu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum