1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR’DA KAPAN UYGULAMASI BAŞLADI
PAZAR’DA KAPAN UYGULAMASI BAŞLADI

PAZAR’DA KAPAN UYGULAMASI BAŞLADI

Pazar’da trafiğin rahatlaması amacıyla tek yöne çevrilecek cadde ve sokaklarda kapan uygulamasına geçildi.

A+A-

CENGİZ YIDLIRIM
Pazar'da trafik komisyon kararları gereği, trafiğin rahatlatılması amacıyla bazı bölgelerde kapan uygulaması başlatıldı.

kapan4.jpg

İlçede Pazar Mahallesi, Dikmen Caddesi ve Deniz Caddesi’nde tek yön uygulamasına gfeçme kararı alındı. 

kapan2.jpg

Bugün itibariyle ilk olarak Deniz Caddesi tek yöne çevrilerek kapan uygulamasına geçildi.

kapan3.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Basa konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde özellikle grup yolu olan Dikmen Caddesinin çift yön olarak kullanılması, trafiği zaman zaman kilitlemeye başladı. Yapılan uyarılar ve alınan önlemlere rağmen bazı sürücüler kural ihlali yapmayı sürdürünce, ilçe trafik komisyonunun aldığı karar doğrultusunda belediyemiz de kapan uygulamasına geçti. Önce Deniz Caddesini Dikmen Caddesine bağlayan giriş noktasına kapan koyuldu. Önümüzdeki günlerde daha önem arz eden Cumhuriyet Mahallesi ile Dikmen Caddesi iniş ve çıkışı tek yöne çevrilerek kapan uygulamasına geçilecek. Hemşehrilerimizin mağdur olmamaları için trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz.” dedi.

kapan1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
37 Yorum