1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR’DA KARNE HEYECANI
PAZAR’DA KARNE HEYECANI

PAZAR’DA KARNE HEYECANI

2015-2016 eğitim-öğretim yılı okullarda yapılan karne törenleri ile sona erdi.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ana sınıfı ile birlikte 130 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Pazar Fuat Ergenç İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtımı merasimine katıldı. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, okul müdürü Halim Pehlivan ve veliler katıldı.

kaymakam1-007.jpg

Öğrencilere karneleri Kaymakam Selçuk Aslan tarafından verildi. 1. sınıf öğrencileriyle karne heyecanlarını paylaşan Kaymakam Aslan, 8. sınıf öğrencileriyle de açıklanan TEOG sınav sonuçlarını değerlendirdi ve öğrencilerin tercih etmek istedikleri liseler hakkında bir süre sohbet etti. Kaymakam Selçuk Aslan, öğrencilere hem tatil yapmalarını, hem de fırsat buldukça derslerine çalışmalarını ve kitap okumalarını tavsiye etti. Törende Kaymakam Aslan tarafından bu yıl emekliye ayrılan sınıf öğretmeni Cevat Kayıkçı ve okul birincisi 8/A sınıfı öğrencisi Kübra Babal’a plaket takdim edildi. Tören sonunda öğretmenler ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

karne6-003.jpg

Törende Konuşma yapan Kaymakam Aslan, “2015-2016 eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Şükür olsun ki kazasız belasız bir eğitim-öğretim yılı atlattık. Hafızalarımızı yokladığımızda tatsız hatıralar içeren çok fazla bir olayımız yok. Bunun yanında başarılı bir eğitim-öğretim yılı doldurduk. Ben öğretmenlerimize, öğrencilerimizin emeklerine ve velilerimizin duyarlılıklarına teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten ortak bir başarı hikâyesi yazıldı ilçemiz Pazar’ın genelinde. Fuat Ergenç ilk ve ortaokulumuz da bu başarı hikâyesinin gerisinde kalmadı. Bilakis daha önde yürüyen okullarımız arasında yer aldı. Bu noktada tüm kadroyu tekrar ve tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

karne4-003.jpg

karne5-003.jpg

karne3-003.jpg

karne1-003.jpg

karne2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız