1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kaybolan 7 yavru köpeğin annesi geri bırakıldı!
Pazar'da kaybolan 7 yavru köpeğin annesi geri bırakıldı!

Pazar'da kaybolan 7 yavru köpeğin annesi geri bırakıldı!

Pazar ilçesinde kaybolan 7 yavru köpeğin annesi 1 gün sonra geri bırakıldı. 15 günlük yavru köpeklerin kavuşma anını gözyaşları ile izleyeceksiniz...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Pazar’da 1 gün önce kaybolan 7 yavru annesi seter cinsi av köpeği Karabaş, bugün geri bırakıldı.

kopek03.jpg

15 günlük 7 tane yavrusu olan köpek, dün öğle saatlerinde ortadan kaybolmuştu.

Annelerinin kaybolmasıyla yavruları perişan halde kalırken köpeğin sahibi Kenan Üstbaş, çevre iller dâhil destek için birçok yerden yardım talebinde bulunmuştu.

karabas.jpg

Yavruları biberon ile beslemeye başlayan Üstbaş, gece boyu uyumamış, anne köpeğin bulunması için yetkililere başvurmuştu.

Pazar53’e de ulaşarak yardım isteyen Üstbaş’ın çabaları sonuç verdi ve haberimizin ardından bugün kayıp köpek Karabaş geri geldi.

kopek01.jpg

Köpeğinin çalındığını ve geri bırakıldığını söyleyen Üstbaş, Pazar53’e teşekkür ederek, “Allah sizlerden razı olsun. Haberden sonra birçok insan arayıp yardım etmek istediğini söyledi. Rize dışından, İstanbul ve Ankara ile değişik yerlerden arayıp yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ediyorum. Köpeğimizi alıp, sonra serbest bıraktılar. Yine de kimseye kırgın değilim. Sonuçta köpeğimiz yavrularına kavuştu. Benim bu yavru hayvanları sağ tutmam mümkün değildi. Bu şekilde beslenme ile 2-3 gün ancak yaşayabileceği söylendi. Çünkü mikrop kaparak hayatlarını kaybetme riski çok yüksekti. Karabaş’a kavuştuğumuz için çok sevinçliyiz. Destek için arayan, gelen, ilgilenen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

kopek02.jpg

Yavruları ile adeta sarmaş dolaş olan Karabaş’ın kavuşma anı ise kameralara böyle yansıdı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler