1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da kitap okuma kampanyasına katıldılar
Pazar’da kitap okuma kampanyasına katıldılar

Pazar’da kitap okuma kampanyasına katıldılar

Pazar M. Akif Ersoy Halk Kütüphanesinde başlatılan “Herkes kitap okusun” kampanyasına Pazar Belediyesi çalışanları ve gençlerden destek geldi.

A+A-

Pazar Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesinde, İlçe Kaymakamlığı oluru ile Kütüphane Müdür vekilliğine atanan Pazar Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Abdullah Uzun başlatılan kampanyaya destek veren herkese teşekkrü ederek, “Türkiye’de kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve ihtiyacı olan herkesin eşit şartlarda kitaba kavuşmalarını sağlamayı amaç ediniyoruz. Bunun için okumanın önemine inanan öğretmenler, üniversite öğrencileri, veliler ile kamu ve özel sektör çalışanlarını gönüllü olarak bir araya getirip, İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğini geliştirerek faaliyetleri yürütmeyi hedefliyoruz. Bugün bu kampanyamıza belediyemiz çalışanları ve Pazarlı gençler katkı vermek için kütüphanemizi ziyaret ettiler” dedi.

ktp2-001.jpg

Kampanyaya destek için Kütüphaneyi ziyaret eden Pazar Belediye Personeli adına Yazı İşleri Müdürü Mustafa Marangoz da yaptığı açıklamada, “Öncelikle böyle bir kampanya başlatıldığı için çok mutluyuz. İki öğrencisi olan bir veli olarak okumanın ne denli önem arz ettiğini biliyorum. Pazar ilçesinde bulunan Kütüphanemizden ne yazık ki gençlerimiz ve bizim kuşak tam anlamıyla yararlanamıyor. Bizler gençlere örnek olursak umarım okuyucu sayısı da o oranda artacaktır” diye konuştu.

ktp1-001.jpg

Gençler adına açıklamalarda Bulunan Hızır Çatan ve Bahadır Kalafatçı ise “Böyle bir kampanyanın ilçemiz Pazar’da başlatılması biz gençleri sevindirdi. Destek olmak amacıyla Pazar Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesine geldik. Çok nezih bir ortam var. Sessiz bir vaziyette kitapların içinde insan kendini çok mutlu hissediyor. Umarız öğretmen ve öğrencilerimiz bu kampanyaya destek verirler. Pazar ilçesi Kültürlü ve aydın bir gençliğe sahiptir. Buraya sadece ilk, orta, lise öğrencileri değil, fakültemizin öğrencileri, öğretmenleri ve hatta velilerimiz de gelip ‘bizi okuyun’ diyen kitaplarımızın raflarda tozlanmasını önlemelerini temenni ediyoruz “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum