1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kooperatif için yeni oluşum
Pazar'da kooperatif için yeni oluşum

Pazar'da kooperatif için yeni oluşum

Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Nisan ayı sonunda yapılacak olağan kongresinde başkanlık için yeni oluşum, adaylığını ilan ederek sahaya indi.

A+A-

Pazar’da en geniş üyeye sahip sivil toplum kuruluşu olan 53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Nisan ayı sonunda yapılacak olağan genel kurulu için AK Parti eski ilçe başkanı İlhami Günaydın başkanlığındaki yeni oluşum, kadrosunu tamamlayarak sahaya indi.

koop2-001.jpg

Başkan adayı İlhami Günaydın ile TELEKOM emekli şefi Hamza Kandemir ve yine AK Parti Çamlıhemşin eski ilçe başkanı ve il genel meclisi üyesi Yusuf Arısoy’dan oluşan yeni oluşum, iddialı açıklamalarla kooperatif yönetimine talip olduklarını düzenledikleri basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdular.

koop1-001.jpg

Başkan adayı İlhami Günaydın, profesyonel kooperatifçilik hizmeti sunmak hedefiyle yola çıktıklarını söyleyerek, “Sınırlı Sorumlu 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetimi için ben ve ekibim ile birlikte halkımıza kaliteli ve yararlı hizmetler verebilmek amacı ile burada görevi alma sorumluluğu hissederek yarışa girdik. 30 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan kooperatifimizin yönetim seçimleri için yaptığımız verimli çalışmalarımızda, ilçemiz halkıyla ve kooperatifimizin değerli üyeleri ile birlikte güzel sohbetlerde istişarelerde bulunduk. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşarak, tarafımıza iletilen tüm önerileri dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bugüne kadar kooperatifimize hizmet eden tüm yönetim ve çalışma kadrosuna yaptıkları hizmetlerden dolayı ben ve ekibim teşekkür ediyorum. Üyelerimiz tarafından bizlere görevin verilmesi halinde kendi projelerimiz ve çalışma takvimimizin yanı sıra tarafımıza iletilen tüm görüş ve önerileri değerlendirmeye alacak ve ekibim ile birlikte çalışma saati gözetmeksizin daha iyi ve daha kaliteli çalışmalar yaparak kooperatifimizi marka haline getireceğiz. Bölgemizin en büyük kooperatifi olan sınırlı sorumlu 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin daha da büyütülüp genişletilmesi adına; istihdamın artırılması amacında ilk 6 ayda farkındalığı gösterip istihdam alanını genişleterek bir yıl içerisinde ikinci market şubemizi açacağız. Ayrıca ikinci düğün salonu için çalışmalarımıza başlayıp düğünlerde üyelerimizden evlenen yeni çiftlere indirimli fiyatlardan hizmetler vereceğiz. Marketlerimizde her gün indirimli ürünlerin satışı yapılacağı gibi haftada bir gün halk günü ve haftada bir gün sebze meyvede indirimli satışların yapılmasını sağlayacağız. Görüşmeler yaparak olumlu anlaşmaların sağlanması halinde Çay fabrikası hayalini gerçekleştirmek istiyoruz. Yaklaşık 5 bin üyemizin hesap hareketlerinin sıfır olduğu ve kooperatifimize hiç gelmediği bilinmektedir. Bu noktada bu üyelerimizin kooperatifimize yeniden kazandırılması adına, verimin ve kalitenin artırılması için performansa dayalı çalışma sistemini oluşturacağız. Yapacağımız çalışmalarımızı üyelerimizle elektronik iletişim ortamında paylaşacağız. Bu yarışın mağlubunun olmayacağını,  galibinin Kooperatifimizin olacağını belirtir, ben ve ekibim adına sizlere teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi.

koop3-001.jpg

koop4-001.jpg

"ZİYARETLERDE BULUNDULAR"

ilhami3.jpg

İlhami Günaydın ve ekibi sahaya indikten sonra ilk olarak Pazar Kaymakamı Cevat Çelik'i makamında ziyaret etti.

ilhami2.jpg

Daha sonra sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerine başlayan ekip, seçim gününe kadar projelerini seçmene anlatmak için zaman mevhumu gözetmeksizin çalışacaklarını ifade etti.

ilhami1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
57 Yorum