1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kooperatif seçimi. Başkan Akkaya aday mı?
Pazar'da kooperatif seçimi. Başkan Akkaya aday mı?

Pazar'da kooperatif seçimi. Başkan Akkaya aday mı?

Pazar'da 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi seçimlerine kısa süre kalmasına rağmen belirsizlik devam ediyor. Mevcut Başkan aday mı? Akkaya, Pazar53'ün sorularını cevaplamazken, "Kaygılarım var. Kongre günü konuşacağım" dedi!

A+A-

Sınırlı Sorumlu 53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan genel kurulu yaklaşırken mevcut başkan Adnan Akkaya’nın yeniden aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

12-13 Nisan 2017 günü çoğunluk aranarak, istenen çoğunluk sağlanamazsa 29-30 Nisan günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek kongre için geri sayım devam ederken belirsizlik devam ediyor.

Pazar53 muhabirinin kongre süreci ile ilgili röportaj için randevu almasına rağmen kameralara konuşmaktan kaçınan mevcut başkan Adnan Akkaya, muhabirimize, “Biz genel kurul ilanımızı hoparlörden anons ettirdik. Kaygılarım var. Kongre günü konuşacağım” şeklinde kaçamak cevaplar verdi.

Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre ise eski belediye başkanı Hikmet Hatırnaz ve emekli öğretmen Metin Kılıç’ın 2 ayrı liste oluşturduğu ve kongrede yarışacakları öğrenilirken, ayrı bir 3’lü blokun da hazırlık yaptığı, yeni bir liste ile yarışa girecekleri öğrenildi.

Kongre gününe kısa bir zaman kalması ve kamuoyunun meraklı beklentileri karşısında hafta sonuna kadar listelerin netleşerek, yarışacak adayların da Pazartesi günü itibariyle kamuoyunun karşısına çıkmaları bekleniyor.

kongreilan.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum