1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kooperatif seçiminde 3 aday yarışacak
Pazar'da kooperatif seçiminde 3 aday yarışacak

Pazar'da kooperatif seçiminde 3 aday yarışacak

29-30 Nisan günlerinde gerçekleşecek olan Sınırlı Sorumlu 53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan genel kurulunda başkanlık için 3 aday yarışacak.

A+A-

53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ay sonunda gerçekleşecek olan genel kuruluna kısa süre kala listeler de netleşti.

AK Parti eski ilçe başkanı İlhami Günaydın, emekli öğretmen Metin Kılıç ve Pazar eski belediye başkanı Hikmet Hatırnaz’ın başkanlık için yarışacağı kongrede adaylar ve listeleri de netleşti.

adaylar-002.jpg

İLHAMİ GÜNAYDIN

Buna göre İlhami Günaydın’ın başkan adayı olduğu listede yönetim kurulu da TELEKOM emekli şefi Hamza Kandemir ve AK Parti Çamlıhemşin eski ilçe başkanı, il genel meclisi üyesi Yusuf Arısoy’dan oluştu. 

Günaydın’ın listesinde denetleme kurulu asıl üyeliklerinde ise Mustafa Bayar, Rasim Salep ve Orhan Sağbaş isimleri yer aldı.

ilhami01-001.jpg

ilhami02-001.jpg

METİN KILIÇ

Emekli öğretmen Metin Kılıç’ın başkan adayı olduğu listede yönetim kurulu ise Derebaşı Köyü Muhtarı Adem Taşkın ve Çamlıhemşin Çayırdüzü’nden Hasan Özkurt'tan oluştu.

Kılıç’ın listesinde Mehmet Aksu, M. Ali Baynazoğlu ve Hasan Şahinbaş da denetleme kurulunda yer aldılar.

metinkilic1.jpg

metinkilic2.jpg

HİKMET HATIRNAZ

Eski Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’ın kooperatif başkan adayı olarak yer aldığı listede yönetim kurulu da Çaykur emeklileri Metin Posta ve İmdat Yaşar Hacıfazlıoğlu’ndan oluştu.

Denetleme kurulu ise Sabri Yılmaz, Ahmet Kesici ve Abdullah Bal’dan oluştu.

hikmet1.jpg

hikmet2.jpg

kongreilan-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum