1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da korkunç kaza: 6 yaralı
Pazar'da korkunç kaza: 6 yaralı

Pazar'da korkunç kaza: 6 yaralı

Pazar Lise kavşağında meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Korkunç kazada ilk belirlemelere göre 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçesi Lise Kavşağında 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

kaza3-061.jpg

Görgü tanıklarının ifadesine göre Ardeşen’den Pazar istikametine gitmekte olan Y.S. idaresindeki 53 HC 888 plakalı araç, Pazar Lise Kavşağı önünde kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Yeşil ışığın yanmasıyla harekete geçen araçla bu sırada Rize istikametinden gelmekte olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 53 AJ 927 plakalı araç, kavşakta çarpıştı.

kaza6-016.jpg

Kazada her iki araçta da büyük hasar oluşurken 2’si ağır, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan T. Ö, F. Ö, İ.Ö, Y.S. ve A. H. Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılırken durumu ağır olan B. Ö. Rize Araştırma Hastanesine sevk edildi.

kaza5-026.jpg

Pazar’daki yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, Rize’ye kaldırılan yaralının ise bilincinin kapalı olduğu ifade edildi. (Kaynak: pazar53.com)

kaza4-043.jpg

vid1.jpg

kaza2-088.jpg

kaza1-094.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum