1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA KÖY YOLALARI ASFALTLA KAPLANIYOR
PAZAR'DA KÖY YOLALARI ASFALTLA KAPLANIYOR

PAZAR'DA KÖY YOLALARI ASFALTLA KAPLANIYOR

Pazar Aktepe grup yolundaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, "Birileri konuşuyor, biz işlerimizi yapıyoruz" dedi.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, asfaltlama çalışması yapılan Aktepe grup yolunda incelemelerde bulundu.

Aktepe Köyü Muhtarı Mehmet Yalçın Telatar’dan asfaltlama çalışmasıyla ilgili bilgi alan ve bir sıkıntı olup olmadığını soran İnce,  “Aktepe grup yolunda Yavuz Dağdibi kavşağından aşağıya doğru planlamış olduğumuz asfaltlama çalışması bitti. Yolu incelemek ve muhtarımızı ziyaret için buradayız. Çok güzel bir asfaltlama oldu. Yaklaşık 2700 ton asfalt döktük. Güzel hizmetler yapıyoruz. Asfaltlama sözü verdiğimizde yapamazlar diye eleştirilerde bulunanlar vardı. Birileri konuşacak biz işimizi yapacağız. Bu düşünceyle yolumuza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın vekilimize ve bizlere çok büyük bir ilgi ve destekleri var. Ben bu desteğin devam edeceğine inanıyor ve herkesten Pazar’a sahip çıkmalarını istiyorum.” diye konuştu.

Aktepe Köyü Muhtarı Mehmet Yalçın Telatar da yapılan asfaltlama çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Yollarımız çok güzel oldu. Vekilimiz ve başkanımızdan Allah razı olsun. Hayırlı olsun” dedi.

video1.png


PAZAR'DA KÖY YOLALARI ASFALTLA KAPLANIYOR paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
41 Yorum