1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kuvvetli yağış kazaları da beraberinde getirdi
Pazar'da kuvvetli yağış kazaları da beraberinde getirdi

Pazar'da kuvvetli yağış kazaları da beraberinde getirdi

Pazar Sahil Yolu Kirazlık mevkiinde yağış nedeniyle yolda biriken suya takılan otomobil, yoldaki bariyer ve dikenli telleri de aşıp karşı yola uçtu!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - (PAZAR53)
Pazar’da meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

kaza2-047.jpg

Hopa’dan Trabzon istikametine seyir halindeki Ali Paşalı’nın kullandığı 08 EB 260 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil Yolu Pazar İlçesi Kirazlık Mevkiinde, aşırı yağış nedeniyle yolda biriken su kütlesine çarparak karşı yola uçtu.

kaza1-047.jpg

Bariyer ve dikenli telleri aşarak Rize yolundan Hopa yoluna savrulan araçta hiç bir hasar oluşmaması ve sürücünün de kazayı yara almadan atlatırken,  vatandaşlar, karayoluna biriken sulara karşı tedbir alınmasını istediler.

kaza3-031.jpg

Her yağmurda özellikle bu bölgede karayolunun suyla kaplandığına dikkat çeken sürücü ve vatandaşlar, ağır sonuçlara sebebiyet verecek kazalar olmadan burada mutlaka önlem alınması gerektiğini ifade ettiler. (Kaynak: www.pazar53.com)

kaza4-023.jpg

kaza5-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum