1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da M. Akif'i anma töreni
Pazar'da M. Akif'i anma töreni

Pazar'da M. Akif'i anma töreni

12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. Yıl Dönümü dolayısıyla, Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. 

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Kaymakam Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, MHP İlçe Başkanı Zafer Demirçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, STK temsilcileri, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla okul konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

akif7.jpg

Program, okul müdürü Fikret Andıç'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Mehmet Akif Ersoy konulu sinevizyon gösterisi ve “Ordunun Duası” adlı sahne etkinliği ile sona erdi.

akif1.jpg

İşte programdan geniş bir özet:

akif2.jpg

akif3.jpg

akif4.jpg

akif8.jpg

akif5.jpg

akif6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız