1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da muhtarlar meydanda toplandı
Pazar'da muhtarlar meydanda toplandı

Pazar'da muhtarlar meydanda toplandı

Pazar'da Hür Muhtarlar Derneği, Pazar Muhtarlar Derneği ve Pazar Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri, meydanda bir araya geldi...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede bulunan Pazar Muhtarlar Derneği, Hür Muhtarlar Derneği ve Mahalle Muhtarları Derneği üyesi muhtarlar, 15 Temmuz Pazar Demokrasi Meydanında düzenlenen törende bir araya geldi.

muhtarlar7-001.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve protokol üyeleriyle muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün önemine binanen konuşmalara geçildi.

muhtarlar6-002.jpg

Pazar Muhtarlar Derneği adına başkan Ali Rıza Avcı konuşmasını yaparken, Hür Muhtarlar Derneği adına da başkan vekili Adem Taşkın konuştu.

muhtarlar5-002.jpg

Törenin ardından Hür Muhtarlar Derneği, Pazar Muhtarlar Derneği ve Pazar Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri, ilçe kaymakamı İsmail Şanlı’yı makamında ziyaret etti.

muhtarlar-004.jpg

galeri.gif

vid1.jpg

muhtarlar4-002.jpg

muhtarlar1-004.jpg

muhtarlar3-002.jpg

muhtarlar2-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum