1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da nakliyeciler iftarda kaynaştı
Pazar'da nakliyeciler iftarda kaynaştı

Pazar'da nakliyeciler iftarda kaynaştı

Pazar S.S. 4 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin iftar yemeği, nakliyeci esnafı ile ilçedeki bürokrasi kesimini bir araya getirdi

A+A-

Pazar Sınırlı Sorumlu 4 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin iftar yemeği, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, STK temsilcileri, kurum amirleri, davetliler ve nakliyeci esnafının katılımıyla Pazar Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

nkl2.jpg
 
Kooperatif Başkanı Turan Karahan, geleneksel iftar yemeğine iştirak eden katılımcılara teşekkür ederek, “Her sene bir bütünlük içerisinde mübarek Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz iftar programlarımızın bu yıl bir yenisinde daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Nice Ramazanlarda sağlık ve huzur içerisinde bir ve beraber olmayı temenni ediyorum.” diye konuştu.

nkly3.jpg
 
Pazar kaymakamı Ayhan Terzi de iftar programını düzenleyen kooperatif başkanı Turan Karahan ve nakliyeci esnafına teşekkür ederek, “Hayırlı Ramazanlar, hayırlı, bereketli çalışmalar diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Tüm nakliyeci esnafımıza kazasız belasız işler diliyorum. Hayırlı iftarlar." dedi.

nkly1.jpg

nkly4.jpg

nkly6.jpg

nkly7.jpg

nkly5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız