1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da nakliyecilerden mali kongre
Pazar'da nakliyecilerden mali kongre

Pazar'da nakliyecilerden mali kongre

Pazar'da 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan 2017 yılı Mali Genel Kurul Toplantısı kooperatif salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Turan Karahan başkanlığındaki Pazar Sınırlı Sorumlu 4 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 2017 yılı olağan mali genel kurul toplantısında gelir giderler ibra edildi.

nakl5.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, STK başkanları ve nakliyeci esnafının katılımıyla kooperatifin toplantı salonunda Ömer Şahingöz’ün divan başkanlığında gerçekleştirilen mali kurulda; yönetim kurulu faaliyet ve mali raporları, katılımcıların huzurunda okunarak, ibra edildi.

nakl6.jpg

Kooperatif Başkanı Turan Karahan, yaptığı teşekkür konuşmasında, ilçedeki en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını ifade ederek, “Biz gücümüzü birlik beraberlik içerisinde çalışmaktan alıyoruz. Burası yani genel kurul toplantıları birbirimizi dinleyip; dertlerimizi, istek ve sıkıntılarımızı konuşup çözdüğümüz yerlerdir. Genel kurulumuza katılan değerleri üyelerimize teşekkür ediyorum. 2017 yılı bütçesinin hayırlı olmasını temenni ederken, 2018 yılındaki çalışmalarda da tüm üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

nakl7.jpg

Başkan Karahan, kooperatife hizmet verip emekli olan muhasebe sorumlusu Orhan Yoğurtçu’ya da hizmet ve katkılarından ötürü bir teşekkür plaketi verdi. 

turankarahan7.jpg

nakl1-002.jpg

nakl2-001.jpg

nakl3-001.jpg

nakl4.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum