1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrenciler, kendi resim sergilerini kendileri açtı
Pazar'da öğrenciler, kendi resim sergilerini kendileri açtı

Pazar'da öğrenciler, kendi resim sergilerini kendileri açtı

Pazar Halk Eğitim Merkezince açılan ve 3 ay devam eden resim kursuna katılan 08-13 yaş grubundaki 23 öğrencinin eserleri, meydan parkında sergilendi. Serginin açılış kurdelesini ise yine öğrenciler, kendileri kesti.

A+A-

HÜSEYİN BAŞTOPÇU
Pazar’da Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 ay önce açılan resim kursu tamamlandı.

serg6-004.jpg

08 ile 13 yaşa arası 23 öğrencinin katılımıyla, usta öğretici Gamze Terzioğlu nezaretinde başlayan kursun bugün final sergisi, Meydan Parkı’nda gerçekleştirildi.

serg7-004.jpg

Öğrencilerin birbirinden ilginç taş ve tuval boyama eserleri, Pazarlı vatandaşların büyük ilgisini çekerken serginin açılış kurdelesini de yine kursiyer öğrenciler birlikte kesti.

serg4-005.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uzun, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Orhan Albaş’ın da katıldığı sergiyi gezen vatandaşlar, beğendikleri eserleri satın aldılar.

serg5-004.jpg

Protokol üyeleri, resim sergisi ile ilgili usta öğretici Gamze Terzioğlu’ndan bilgi alırken, öğrencilerle sohbet ettiler.

Sergi yaklaşık 4 saat açık kaldı.

galeri.gif

serg1-005.jpg

serg3-006.jpg

galeri.gif

serg2-006.jpg

serg1-006.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum