1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrenciler vatandaşın tansiyonunu ölçtü!
Pazar'da öğrenciler vatandaşın tansiyonunu ölçtü!

Pazar'da öğrenciler vatandaşın tansiyonunu ölçtü!

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Demokrasi Meydanında vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da Dünya Hemşireler Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

tans6.jpg

10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında stant kurup sağlıkla ilgili bilgi paylaşımda bulunurken vatandaşların tansiyonlarını ölçtü, şeker tahlili yaptı.

tans5.jpg
 
Konuyla ilgili Pazar53 mikrofonuna bilgi veren Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Sedat Bursa, “12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla okulumuz 4. sınıf öğrencileriyle birlikte ilçemiz halkının kan şekeri ve tansiyon ölçümlerini yapıyoruz. Burada bir yandan hemşireliğin önemine vurguda bulunurken bir yandan da öğrencilerimizin mesleki pratiği açısından farklı bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla da sağlıklı yaşam noktasında bilgi paylaşımında bulunuyoruz” dedi. 

vid1.jpg

tans4.jpg

tans3.jpg

tans2.jpg

tans1.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum