1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrenciler, vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü
Pazar'da öğrenciler, vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü

Pazar'da öğrenciler, vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü

Pazar'da, Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında, Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı öncesi vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü

A+A-

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) öğretmen ve öğrencileri İlçe Toplum Sağlığı Merkezi KETEM birimi ile birlikte, Pazar 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü.

tans1-001.jpg

Öğrenciler,  vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçerken, kanser tarama testleri ile ilk yardım konularında da vatandaşlara bilgi verdi.

Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Muhsin Bozdi ‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek, “Bu etkinlikte öğrencilerimiz, açtığımız standı ziyaret eden vatandaşlarımızın tansiyonunu ve kan şekerini ölçtü. İlk yardım konularında ve kanser tarama testleri ile ilgili bilgi verdi’’ dedi.

tans2-001.jpg

Tansiyon ve kan şekeri ölçülen vatandaşlar, yapılan etkinliğin önemli olduğunu belirterek, tansiyon ve kan şekerini ölçen öğrencilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız