1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrencilerin ecdada saygı sergisi
Pazar'da öğrencilerin ecdada saygı sergisi

Pazar'da öğrencilerin ecdada saygı sergisi

Atatürk Anadolu Lisesi ve Pazar Anadolu Lisesinin 100. yılında Çanakkale Zaferi temalı resim sergisi ilgi çekti.

A+A-

Pazar Belediyesi Kültür Salonunda Atatürk Anadolu Lisesi ve Pazar Anadolu Lisesinin 100. yılında Çanakkale Zaferi temalı resim sergisi açılışı yapıldı.

serg3-002.jpg

Sergi açılışı Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kaymakam Refiki Murat Karaloğlu tarafından yapılırken, açılış seremonisine siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

serg2-002.jpg

 Açılışın ardından tabloları gezen ziyaretçiler beğenilerini dile getirirken, tabloları yapan öğrenciler kaymakam Aslan ile fotoğraf çektirdi.

serg1-002.jpg

Tablolarda ve sergide emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Aslan, “Ecdadın aziz hatıralarını yaşatmak konusunda gösterilen duyarlılıktan mutluluk duydum. Ortaya çok güzel kompozisyonlar konmuş. Duyarlılığınız ve sanatınızdan ötürü sizleri tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız