1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğrencilerin taşıma güvenliği ile ilgili toplantı
Pazar'da öğrencilerin taşıma güvenliği ile ilgili toplantı

Pazar'da öğrencilerin taşıma güvenliği ile ilgili toplantı

Pazar'da öğrencilerin taşıma güvenliği ile ilgili, Kaymakam Cevat Çelik Başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

A+A-

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Cevat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Cabir Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Osman Yüksel, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, esnaf odaları ve motorlu taşıyıcılar kooperatif başkanları katıldı.

srvs4.jpg

Kaymakam Çelik, öğrencilerin daha güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmelerini sağlamak amacıyla öğrenci taşımacılığıyla ilgili toplantı düzenlediklerini belirterek, taşımacılık konusunda herkesin son derece titiz davranması gerektiğini söyledi.

srvs3.jpg

Toplantıda, okul çağındaki çocukların servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak ve trafik güvenliğini artırıcı önlemlerin belirlenmesi için alınacak kararlar doğrultusunda denetimlerin etkin bir şekilde yürütüleceği vurgulandı.

srvs2.jpg

srvs1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum