1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da öğretmenlerden örnek çalışma
Pazar'da öğretmenlerden örnek çalışma

Pazar'da öğretmenlerden örnek çalışma

Pazar Hamidiye İlk/Ortaokulu’nda idareci ve öğretmenler; ‘Devlet bizim, emek bizim’ sloganıyla, yeni kurulacak çok amaçlı salonun, sahne çalışması ile boyama işini kendileri yapıyor. 

A+A-

Rize Pazar Hamidiye İlk/Ortaokulu öğretmenleri çok amaçlı salon yapmak için çalışmalara başladı. Salonu hazırlayıp sahnesini ve duvarlarını boyayan öğretmenler, örnek bir çalışmaya imza attı.

hamidiye1-001.jpg
 
"Devlet bizim, emek bizim" sloganıyla kendi salonlarını kendileri yapan Hamidiye İlkokulu/Ortaokulu Öğretmenleri ile idarecilerinin bu çalışması veliler tarafından da takdirle karşılandı.

hamidiye2-001.jpg

Okul müdürü Cengiz Karahan, emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, “Devlet bizim, okul bizim. Burada yavrularımıza daha fazla nasıl katkı sağlarız, bunun çabası içerisindeyiz. Öğretmenlerimizin gayretli çalışmalarına idareciler olarak bizler de destek veriyoruz. Hakeza velilerimiz de bizlere destek oluyor. Derken böyle güzel çalışmalar ortaya çıkıyor” dedi.

hamidiye3.jpg

hamidiye4.jpg

hamidiye5.jpg

hamidiye6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum