1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da organik gübre fabrikası için ziyaret
Pazar'da organik gübre fabrikası için ziyaret

Pazar'da organik gübre fabrikası için ziyaret

Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından yapımı düşünülen organik gübre fabrikası için kooperatif başkanı Hikmet Hatırnaz, Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı ziyaret etti.

A+A-

ABDULLAH UZUN
SS 53/ 8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve eski Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa'yı makamında ziyaret etti.

basa-002.jpg

Pazar SS 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hikmet Hatırnaz Belediye Meclis toplantısı öncesinde Pazar'da "Organik gübre fabrikası" yapımı dolaysıyla  arsa temini ile ilgili başlattığı girişimler için istişarelerde bulunmak üzere Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa'yı makamında ziyaret ederek bilgiler verdi. Görüşmede Pazar Belediye Meclisi üyesi Adil Kant da hazır bulundu.

Başkan Basa "Organik gübre fabrikasının kurulması için başlatmış olduğunuz çalışmadan dolayı başarılar dilerim. Yer konusunda yardımcı olabilmek için Belediye meclisinde görüşüp arkadaşlar ile birlikte karar vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum