1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da örnek proje: 'Senin bende oyuncağın var'
Pazar'da örnek proje: 'Senin bende oyuncağın var'

Pazar'da örnek proje: 'Senin bende oyuncağın var'

Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu tarafından başlatılan ‘bir hediyem var’ projesiyle, oyuncaklarını ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderen çocukların mutluluğu 'Senin bende oyuncağın var' sloganıyla hayat buluyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar ilçesi Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin başlattığı oyuncak kampanyası ilgi çekiyor.

oyuncak1.jpg

Türkçe Öğretmeni Nesibe Çaylı, ‘bir hediyem var’ projesiyle oyuncağı olmayan çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Projemizin amacı evlerimizde bulunan, kullanılmayan ya da yeni oyuncakların ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmasını sağlamak, çocuklarımızın hayallerine destek olmak ve oyuncaklarını paylaşan çocuklarımızda paylaşma ve sorumluluk duygusunu geliştirip “ben” değil “biz” duygusunu ön plana çıkarmaktır. Oyuncaklar; çocukların eğlenmesini, aynı zamanda eğlenerek öğrenmesini ve hayal dünyalarının zenginleşmesini sağlar. Çocuklar oyuncaklarla birlikte birtakım beceriler de elde eder. Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu olarak 2019 okulumuz etkinlikleri kapsamında Fuat Sezgin anısına başlattığımız “bir hediyem var” isimli proje ile yakın çevremizdeki ihtiyaç sahibi okullarda öğrenim gören çocuklara yaş gruplarına uygun oyuncaklar götürülecektir.  Oyuncakların temini, okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizin de katılımıyla sağlanacaktır. Oyuncakların ya hiç kullanılmamış ya da kullanılabilir durumda olmasına önem verilecektir. Proje kapsamında para yardımları kabul edilmeyip yardımların yalnızca “oyuncak” şeklinde olması önemsenmektedir. ‘Senin bende bir oyuncağın var’ sloganıyla yola çıktığımız bu proje ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara sevgi eli uzatmış, gülüşlerine dokunmuş olacağız.” dedi.

oyuncak.jpg

Okul Müdürü Reşat Önder de kampanyanın karşılık bulduğunu ifade ederek, ilk etapta Bitlis Merkez İçmeli Köyü Anasınıfı, Tanrıyar İlkokulu Anasınıfı ve Arıdağ İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine toplanan oyuncakların gönderildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum