1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da örnek Yaz Kur’an Kursu
Pazar’da örnek Yaz Kur’an Kursu

Pazar’da örnek Yaz Kur’an Kursu

Pazar’da Kirazlık Hatuniye Camiinde açılan Yaz Kur’an Kursu’na katılan öğrenciler, bir yandan dini bilgiler öğreniyor bir yandan da sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak eğleniyor.

A+A-

Pazar Kirazlık Mahallesi Hatuniye Camiinde, görevli hocalar; Zekeriya Köseoğlu, Mustafa Bölükbaş ve Nedime Ulutaş hocalar tarafından Yaz Kur’an Kursunda bir yandan dini bilgiler öğretilirken bir yandan da sosyal ve sportif etkinlikler düzenleniyor.

kurs7-007.jpg

Kurs hocaları, katılan öğrencilere Kur’an-i Kerim, ibadet, ahlak, siyer derslerinin yani sıra bazı sosyal etkinliklerle de camiyi sevdirmek ve ilgilerini çekmek için programlar düzenlediklerini ifade ettiler.

kurs1-010.jpg

Hayırseverlerin destekleriyle her gün teneffüs saatlerinde öğrencilere ikramda bulunduklarını ve futbol, voleybol, basketbol gibi çeşitli sportif faaliyetlerle yaz tatillerini iyi geçirmelerine katkı yaptıklarını belirten kurs hocaları, “Bu kapsamda öğrencilerimizle hasta, yaşlı insanlarımızı ziyaret, mezar ziyaretleri gibi değişik sosyal etkinlikler de düzenliyoruz. Son olarak mahallemizin eski muhtarı ve aynı zamanda Cami Derneği eski başkanımız Ömer Zaman beyi evinde öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Kendileri çok duygulandılar ve çocuklara gelecekleri ile ilgili nasihatlerde bulundular. Kur’an Kursu faaliyetlerini; bir yaz boyunca sadece Kur’an okunan bir yer olarak değil, eğitim ve öğretimin yanında sosyal faaliyetlerin de gerçekleştirildiği eğlenceli bir yaz okulu olarak değerlendiriyoruz” dedi.

kurs4-009.jpg

kurs2-009.jpg

kurs6-007.jpg

kurs5-007.jpg

kurs3-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum