1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ‘Rabbani sorumluluk ve kulluk bilinci’ konferansı
Pazar'da ‘Rabbani sorumluluk ve kulluk bilinci’ konferansı

Pazar'da ‘Rabbani sorumluluk ve kulluk bilinci’ konferansı

Pazar'da Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdussamet Varlı ‘Rabbani sorumluluk ve kulluk bilinci’ konulu bir konferans verdi.

A+A-

Pazar'da düzenlenen ‘Rabbani sorumluluk ve kulluk bilinci’ konferansına konuşmacı olarak Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdussamet Varlı katıldı.

tilavet3.jpg

Pazar Belediye Kültür Salonunda İlçe Müftülüğünün organizasyonuyla gerçekleşen program, Alçılı Köyü İmam Hatibi Akif Köseoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

konf1-008.jpg

Programda açılış konuşmasını yapan Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney, ilçede zaman zaman sosyal faaliyetler anlamında, konusunda uzman isimleri davet ederek programlar düzenlediklerini söyledi. Bu etkinliklerin arz talep ekseninde gerçekleştiğinin altını çizen Müftü Düzgüney, “Yeter ki talep olsun. Bizler Pazarlı kardeşlerimize burada konusunda uzman akademisyenlerimizle bir kültür ortamı oluşturmak için her türlü gayreti göstereceğiz. Katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

abdussametvarli.jpg

Daha sonra, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdussamet Varlı ‘Rabbani sorumluluk ve kulluk bilinci’ konulu bir konferans verdi.

konf4-007.jpg

Varlı, ‘Allah’ı tanıyor muyuz?’ sorusuyla başladığı konferansında Allah’a karşı kulun taşıdığı sorumlulukları ve kulluk bilincini anlattı.

konf5-005.jpg

konf6-003.jpg

konf7-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum